fbpx
 

O nama

Lagen doo

Lagen d.o.o. Beograd je dinamično privredno društvo osnovano 6. aprila 2015. godine, s fokusom na aluminijumske skele, merdevine, platforme i projekte za industriju. Kroz devet godina postojanja, postali smo prepoznatljivi na tržištu kao tim koji se ističe po kvalitetnim proizvodima i izvanrednoj usluzi.

UPOZNAJTE SE SA NAŠOM PONUDOM

Lagen d.o.o. je strateški partner kompanije Cagsan merdiven na tržištu Srbije. 

Sve Cagsan proizvode za profesionalne korisnike možete naći u našoj ponudi. 

Većina modela aluminijumskih pokretnih skela, merdevina i platformi je odmah dostupna. Pored svih artikala na stanju veoma bitna stavka su rezerni delovi, koje možemo uvek da obezbedimo. 

Sve specijalne porudžbine po projektima uvozimo u vrlo kratkom roku. 

Svaki upit, savet i ponuda sa nama je uvek brza, laka i sigurna.

 

 

Naša ponuda obuhvata veleprodaju i maloprodaju sledećih proizvoda i usluga:

 

Aluminijumske Pokretne Skele

Nudimo visokokvalitetne aluminijumske pokretne skele koje su idealne za različite industrijske projekte. Naše skele su pouzdane, sigurne i prilagodljive različitim zahtevima.

 

Aluminijumske Merdevine 

Merdevine su ključni alat u mnogim industrijama, i mi pružamo raznovrsne aluminijumske merdevine koje su izdržljive i praktične.

 

Aluminijumske Platforme

Naše aluminijumske platforme su idealne za rad na visini. One su sigurne, stabilne i pružaju radnicima potrebnu podršku tokom industrijskih projekata.

 

Projekti za industriju

Cagsan proizvođač čiji smo partner već 10 godina, nudi posebna pristupna rešenja za potrebe naših cenjenih kupaca u industrijskim oblastima sa kvalifikovanim i iskusnim tehničkim timom pod brendom Cagsan Technic.

Aluminijumske skele i merdevine Cagsan Merdevine partner

NAŠA MISIJA

Ono što nas izdvaja iz mase je naš izuzetno ljubazan tim i dobro obučeni prodavci, zajedno s posvećenošću postprodajnim aktivnostima. Dugoročno zadovoljstvo naših kupaca je naša primarna misija, a trudimo se da tu misiju ostvarimo kroz kvalitetne proizvode i vrhunsku uslugu.

Naša Vizija

Naša vizija je da kontinuirano rastemo u svim aspektima i da postanemo prepoznatljivi kao pouzdan partner našim klijentima. Želimo da budemo sinonim za kompaniju koja je inovativna, kreativna i koja omogućava svojim klijentima da budu lideri u svojim industrijama.

Naši Ciljevi

Naš osnovni cilj je pružiti najbolji odnos cene i kvaliteta na tržištu. Želimo da našim kupcima obezbedimo visok kvalitet za njihov uloženi novac, čuvajući njihovo poverenje, a za krajnji rezultat stvarajući dugoročne partnerske odnose.

 

MI SMO TU DA ODGOVORIMO

Imate pitanja?

KONTAKT FORMA