fbpx
 

Dvodelne Fiberglas merdevine FIBERO

Dvodelne fiberglas aluminijumske merdevine Fibero BFC4

DVODELNE FIBERGLAS MERDEVINE FIBERO

Električno izolovane merdevine FIBERO su dvodelne merdevine fiberglas. FIBERO merdevine od stakloplastike tipa A su bezbedna i pogodna opcija za one koji rade u blizini električnih kablova i vodova. Pošto ne provode električnu struju, ima važnu osobinu za one koji rade sa strujom. Pored toga, može se bezbedno koristiti na otvorenim prostorima jer ima strukturu na koju ne utiču vrući, hladni, vlažni i vetroviti vremenski uslovi.

FIBERO – Električno izolovane merdevine od fiberglasa tipa A su bezbedno, izdržljivo i ergonomsko rešenje za profesionalce koji rade sa električnom energijom.

BROJ STEPENIKA
4 - 12

*Prosečna bezbedna visina dostignuta od strane korisnika.

DETALJI PROIZVODA

Cagsan električno izolovane merdevine sa dvostrukim izlazom nude bezbedno i ergonomsko radno iskustvo zahvaljujući svojim širokim stepenicama, neklizajućim klinovima, sigurnosnim makazama i specijalnim profilima od fiberglasa.

Električna izolacija: Dvodelne merdevine fiberglas ne provode električnu struju, tako da je sigurna opcija za one koji rade blizu električnih kablova i vodova.

Izdržljiv materijal od fiberglasa: Merdevine proizvedene od materijala od fiberglasa su izdržljive, lagane i dugotrajne.

Otpornost na temperaturne i vremenske uslove: Na njih ne utiču vrući, hladni, vlažni i vetroviti vremenski uslovi, pa je pogodan za rad u zatvorenom i na otvorenom.

Široka gazišta: Široka gazišta dvodelnih fiberglas merdevina omogućavaju korisniku udoban i siguran uspon i spuštanje.

Protivklizni klinovi: Neklizajući klinovi koji povećavaju stabilnost merdevina obezbeđuju bezbedno radno okruženje.

Sigurnosne makaze: Sigurnosne makaze osiguravaju da su merdevine fiksirane u otvorenom položaju i obezbeđuju bezbednu upotrebu.

Ergonomski dizajn: Specijalni profili od fiberglasa obezbeđuju udobno korišćenje merdevina i pružaju ergonomsko radno iskustvo.

Prenosivost: Zahvaljujući svojoj laganoj strukturi, može se lako transportovati i čuvati.

Usklađenost i pouzdanost: Dvodelne merdeivne fiberglas dizajnirane i proizvedene su u skladu sa standardima električne sigurnosti.

SPECIFIKACIJA

GALERIJA

TEHNIČKA DOKUMENTACIJA

KATEGORIJA DOKUMENTA

NAZIV

PREUZIMANJE

Uputstvo za korišćenje merdevina – EN131
EN131-EN14183