fbpx
 

PROTUBE LN_(180) Pokretne aluminijumske skele

Aluminijumske pokretne skele ProTube LN serija, model LN230
Sertifikat Cagsan aluminijumske pokretne skele ProTube LN180 i dimenzija platforme

PROTUBE LN_(180) Pokretne aluminijumske skele

ProTube LN serija pokretne aluminijumske skele je u skladu sa EN 1004-1:2020 standardima za pokretne skele koji su postali obavezni širom sveta, postali su mnogo sigurniji tokom montaže i upotrebe zahvaljujući obnovljenom dizajnu.

Dimenzija platforme na pokretne aluminijumske skele LN_(180) je 120×180 cm. Radne visine do 13.6m.

Nadogradite svoje poslovanje bezbednom i lakom instalacijom!

BROJ STEPENIKA
11 - 42

*Prosečna bezbedna visina koja se postiže zajedno sa korisnikom.

Konfiguraciona tabela

DETALJI PROIZVODA

ProTube logo

Upotreba pokretne skele LN180

Naša ProTube LN serija aluminijumske pokretne skele, koja je u skladu sa EN 1004-1:2020 standardima za pokretne skele. Ovi standardi su postali obavezni širom sveta. Pokretna skela postala je mnogo sigurnija tokom montaže i upotrebe zahvaljujući inovativnom dizajnu. Model ProTube LN, profesionalni sistem za pokretne skele sa TÜV-SÜD EN 1004-1:2020 sertifikatom kvaliteta, može se kretati na svojim točkovima bez potrebe za montažom na bilo kojoj površini. 

ProTUBE LN serija je sistem alu skela koji preferiraju profesionalci u svakom sektoru sa svojim inovativnim dizajnom i prednostima. Izaberite ProTUBE LN seriju aluminijumske pokretne skele da učinite svoj rad bezbednijim i efikasnijim. Probajte pokretne skele i osetite razliku!

Zahvaljujući maloj težini, sastoji se od modula koji se lako mogu preneti na željenu lokaciju u radnom prostoru. Aluminijumska skela se lako može postaviti na potrebnu visinu, a visina na kojoj će platforma raditi može se takođe prilagoditi po zahtevu. Obzirom na to da je skela od aluminijumskog materijala, jednostavana je za postavljanje, laka i praktična za upotrebu.

Postavljanje LN180 pokretne skele

Novim dizajniranim sistema sigurnosnih ograda možete lako instalirati skele bez korišćenja lične opreme za zaštitu od pada. Novi dizajnirani ProTube LN profesionalni sistem aluminijumske skele omogućava sigurno, modularno i izdržljivo rešenje na visini do 13,6 metara. Nosivost platformi pokretne skele iznosi 2 kN/m2 platforme. Zahvaljujući praktičnim uređajima za montažu, instalacija se vrši u kratkom vremenskom periodu, a proširenje površine poda bočno otvorenim nogarima (stabilizatorima) obezbeđuje sigurnije radno okruženje. Zbog ograde za noge koji se može pričvrstiti na radnu platformu na vrhu, eliminiše se rizik od pada opreme sa sistema skele tokom rada.

KVALITET ALUMINIJUMSKE POKRETNE SKELE

Rezultat ispitivanja i eksperimenata koji se sprovode na proizvodima u Cagsan Merdiven fabrici,  ProTube sistemi aluminijumskih skela prošle su provere u skladu sa standardom “EN 1004-1:2020 Mobilne pristupni i radni tornjevi od prefabrikovanih elemenata: Materijali, dimenzije, dizajn opterećenja, zahtevi za bezbednost i performanse“, a kvalitet njihovih proizvoda potvrđen je sertifikatom TÜV-SÜD sa brendom Cagsan.

Sertifikat za aluminijumske pokretne skele LN180 TÜV-SÜD EN 1004-1:2020 možete pronaći klikom na dugme “Preuzmi” ispod.

SPECIFIKACIJA

GALERIJA

Video

TEHNIČKA DOKUMENTACIJA

KATEGORIJA DOKUMENTA

NAZIV

PREUZIMANJE

Sertifikat TÜV-SÜD EN 1004-1:2020 
Z1-091172-0027