fbpx
 

Tanker pokretne radne platforme MONTANA

Industrijska aluminijumska platforma Montana YP300

TANKER POKRETNE RADNE PLATFORME MONTANA

MONTANA – Podesive pokretne radne platforme se takođe nazivaju i merdevine sa platformom za cisterne. Visinu platforme možete lako podešavati uz pomoć sistema za podešavanje. Lako možete pristupiti cisterni sa vrha platforme.

Tajna stabilnosti i performansi u ekstremnim uslovima!

Tanker aluminijumske platforme, poznate i kao merdevine za cisterne, mogu se lako podesiti po visini zahvaljujući sistemu remenica. Kada radite na cisterni, zaštitna ograda pričvršćena za platformu pruža vam potpunu sigurnost. Poseban sistem zaključavanja šarki i čvrsta struktura prečki nude dodatnu bezbednost tokom upotrebe.

BROJ STEPENIKA
9 - 15

DETALJI PROIZVODA

Pokretna radna platforma MONTANA podesiva je po visini može se lako transportovati sa specijalnim stabilizatorima i rotirajućim točkovima koji se mogu zaključati.

UPOTREBA TANKER RADNE PLATFORME

Namenjena je za radove na tankerima pa je nazivamo i tanker platforma. 

Donji osnovni deo pokretne pratforme za rad na visini je od gvozdenih profila, a ostatak konstrukcije je od izdržljivih sigma aluminijumskih profila. Tegovi u donjem delu osnove aluminijumske platforme obezbeđuju stabilnost platforme čak i na najvišoj poziciji, eliminišući rizik od prevrtanja.  Ima specijalne stabilizatore i točkiće sa mogućnošću zaključavanja. Nosivost je 150 kg.

Tokom rada na cisterni, MONTANA aluminijumske pokretne radne platforme pružaju bezbedno radno područje zahvaljujući zaštitnim ogradama koje su povezane sa platformom i potpuno vas okružuju. Ručke sa obe strane merdevina sa platformom osiguravaju siguran uspon i silazak. Poseban sistem zaključavanja na šarki na stranici pruža vam dodatnu sigurnost tokom upotrebe.

PROJEKTI PLATFORME

 Tanker pokretna radna aluminijumska platforma za rad na visini MONTANA može biti projektovana u skladu sa Vašim projektom, sa potrebnim dimenzijama. Ovaj posebno dizajniran proizvod može se proizvesti i u različitim veličinama prema potrebama vašeg projekta.

Sa nosivošću od 150 kg, ove pokretne radne platforme vam pomažu da radite bezbedno i efikasno.

GALERIJA

Video

TEHNIČKA DOKUMENTACIJA

KATEGORIJA DOKUMENTA

NAZIV

PREUZIMANJE

Uputstvo za korišćenje merdevina – EN131
EN131-EN14183