fbpx
 

Sklopiva radna platforma DUAL

Sklopive platforme Dual

ALUMINIJUMSKA PLATFORMA DUAL

Umnožite svoj uspeh sa DUAL-om, vodećim rešenjem za bezbednost i produktivnost. Uverite se i sami zašto je DUAL lider među sklopivim aluminijumskim platformama. 

BROJ STEPENIKA
2 - 3

*Maksimalna nosivost: 150 kg

DETALJI PROIZVODA

Karakteristike aluminijumske sklopive radne platforme DUAL

DUAL Sklopiva radna aluminijumska platforma je pionirsko rešenje dizajnirano da pomogne preduzećima da postignu svoje ciljeve u pogledu bezbednosti i produktivnosti. To čini vaš rad bezbednijim, a istovremeno povećava vašu radnu efikasnost. Naša platforma nudi najviše standarde bezbednosti i upotrebljivosti, omogućavajući vašim zaposlenima da rade najbolje što mogu u udobnom radnom okruženju.

DUAL Platforma se ističe kombinacijom robusne aluminijumske strukture i platforme od šperploče. Dok aluminijumska struktura povećava snagu i izdržljivost platforme, ona je takođe lagana.
obezbeđuje prenosivost. Platforma od šperploče pruža bezbedno radno okruženje svojom neklizajućom površinom. Ova kombinacija materijala pomaže platformi da obezbedi dugotrajnu upotrebu i prilagodi se raznim zahtevnim uslovima rada.

DUAL sklopiva radna platforma se takođe ističe svojim sklopivim dizajnom lakim za upotrebu. Lako sklopiva i prenosiva, naša platforma pruža veliku pogodnost u procesima transporta i skladištenja. Svojim kompaktnim oblikom aluminjumske platforme koji zahteva minimalan prostor za skladištenje štedi dragoceni prostor za vaše poslovanje.

Sklopive aluminjumske platforme DUAL  Vam omogućava da postignete ciljeve bezbednosti na radu i produktivnosti vašeg poslovanja. Pored toga što pruža bezbedno radno okruženje, pomaže vam da brže i uspešnije završite svoje projekte. Iskoristite prednosti DUAL Sklopive platforme za uspeh vašeg poslovanja i povećajte učinak vaših zaposlenih.

 

Bezbednost i udobnost aluminiujumska platforma DUAL

DUAL preklopna radna aluminijumska platforma pruža bezbedno radno okruženje sa svojom čvrstom aluminijumskom strukturom i platformom od šperploče. Korisnici mogu bezbedno da obavljaju svoj posao radeći na izdržljivoj i stabilnoj platformi. Istovremeno, velika platforma nudi udoban radni prostor.

Izdržljivost i pouzdanost: Dvostruka platforma je napravljena od čvrstih materijala kao što su aluminijum i šperploča. Ovi materijali osiguravaju da platforma pruža dugotrajnu upotrebu i da je pouzdana opcija. Održava svoju izdržljivost čak iu teškim radnim uslovima.

Brzi i efikasni projekti: Velika površina platforme podržava završetak brzih i efikasnih projekata. Korisnici mogu da rade više posla u isto vreme i da završe projekte za kraće vreme. Ovo pomaže preduzećima da uštede vreme i troškove.

Jednostavna prenosivost i skladištenje: Dvostruka sklopiva radna platforma je laka za transport i skladištenje zahvaljujući svom sklopivom dizajnu. Platforma se lako sklapa u kompaktan oblik i zahteva minimalan prostor za skladištenje. Korisnici mogu da nose platformu gde god žele i da je skladište na praktičan način kada nije u upotrebi.

Usklađenost sa standardima bezbednosti na radu: Dual platforma je proizvedena u skladu sa standardima bezbednosti na radu. On daje prioritet bezbednosti korisnika i minimizira nesreće na radu. Podržava ciljeve bezbednosti na radu preduzeća.

Produktivnost i poslovne performanse: Dvostruka platforma omogućava zaposlenima da rade efikasno. Bezbedno radno okruženje i ergonomski dizajn omogućavaju korisnicima da udobno obavljaju svoj posao i povećavaju performanse. Ovo doprinosi uspehu preduzeća.

KVALITET SKLOPIVE PLATFORME

Aluminijumske sklopive platforme DUAL svih veličina imaju TÜV-SÜD EN131-7 sertifikat kvaliteta.

TEHNIČKA DOKUMENTACIJA

KATEGORIJA DOKUMENTA

NAZIV

PREUZIMANJE

Uputstvo za korišćenje merdevina – EN131
EN131-EN14183