fbpx
 

TELESAFE XLN Dvodelne Pokretne aluminijumske skele

Aluminijumske pokretne skele TeleSafe XLN
Sertifikat Cagsan aluminijumske pokretne skele TELESAFE XLN

TELESAFE XLN DVODELNE POKRETNE ALUMINIJUMSKE SKELE

TeleSafe XL model, koji je profesionalni sistem pokretne skele sertifikovane prema TÜV-SÜD i TSE EN1004, mogu se kretati na svojim točkovima bez potrebe za montažom na bilo kojoj površini. TeleSafe XL aluminijumske skele iz dva dela imaju širu konstrukciju u odnosu na standardni model TeleSafe. Dodatne horizontalne traversice i ograde su dostupne kao standardna oprema.

Dimenzija gazišta je 60x155cm. Namenjene su za radove do 8m radne visine.

BROJ STEPENIKA
8 - 15

TEHNIČKI DETALJI

  • Maksimalna nosivost skele je 186 kg
  • Dimenzije gazišta: 30×30 mm
  • Dimenzije rama: 75×25 mm (100×25 mm. – S008 XL)
  • Platforma: 15 mm. Šperploča otporna na spoljne uslove.

Konfiguraciona tabela

DETALJI PROIZVODA

TELESAFE logo Dvodelne pokretne aluminijumske skele

TeleSafe XL model, koji je profesionalni sistem skele sertifikovan prema TÜV-SÜD i TSE EN1004, može se kretati na točkovima. Dvodelne aluminijumske pokrentne skele XLN omogućavaju vam da lako podesite visinu skele zahvaljujući specijalnom sistemu spojeva. Ova funkcija vam omogućava da radite na različitim visinama i pruža fleksibilnost upotrebe.

Njihova visina može se lako podesiti pomoću specijalnog sistema šarki, i može se koristiti na mnogim mestima zahvaljujući svojoj sigurnoj, laganoj i lako uklonjivoj strukturi. Pomoću mehanizma visinu možete zaustaviti na svakom stepeniku skele.

Sistem, izgrađen na čvrstoj konstrukciji, dodatno je ojačan čeličnim stabilizatorima. Skele XLN imaju izdržljivu strukturu ojačanu čvrstom aluminijumskom konstrukcijom i čeličnim podupiračima. Ove karakteristike naglašavaju snagu i izdržljivost skele i obezbeđuju bezbedno radno okruženje.

Dijagonalne i horizontalne traverse od gvožđa povezuju glavne merdevine skele.

Zahvaljujući Q-Lock sistemu, može se brzo i sigurno instalirati.  Ovaj sistem štedi vreme i povećava efikasnost rada. 

Visina platforme i visina skele mogu se podesiti svakih 28 cm zahvaljujući sistemu sa užetom i klatnom. 

Široka oblast upotrebe: Dvodelne pokretne aluminijumske skele se mogu koristiti u mnogim različitim oblastima kao što su kuće sa visokim plafonima, spoljne fasade, radna mesta, benzinske pumpe, sportske hale, izložbeni prostori. To je pogodna opcija za razne aktivnosti u različitim sektorima.

Minimizira podrhtavanje: TeleSafe XLN dvodelne aluminijumske skele minimiziraju ljuljanje dok radite na platformi sa točkićima koji se mogu zaključati i čeličnim podupiračima. Ova funkcija obezbeđuje stabilnije radno okruženje i povećava bezbednost.

U skladu sa standardom EN 1004-1:2020: Skele su u potpunosti usklađene sa novim standardom za mobilne skele EN 1004-1:2020. Takođe imaju TUV-SUD sertifikat kvaliteta.

Ograde na skeli su visine 100 cm pružaju sigurno područje za korisnika. Dimenzije platforme su 60×155 cm.

Nosivost: Platforme skele imaju nosivost od 2 kN/m2.

SPECIFIKACIJA

GALERIJA

Video

TEHNIČKA DOKUMENTACIJA

KATEGORIJA DOKUMENTA

NAZIV

PREUZIMANJE

Sertifikat TÜV-SÜD i TSE EN1004
Z1-091172-0023