fbpx
 

Dvodelne aluminijumske merdevine sa kanapom i točkovima DUOROPE

Dvodelne aluminijumske merdevine sa kanapom i točkovima DUOROPE 10 gazista
Sertifikat cagsan aluminijumske merdevine Duorope

DVODELNE ALUMINIJUMSKE MERDEVINE DUOROPE

Konopac i remenica, fleksibilnost i funkcionalnost!

DUOROPE se može koristiti kao dvodelne klizne merdevine i čija se vertikalna visina može podesiti uz pomoć sistema remenica užeta. Aluminijumske merdevine sa kanapom, koje se mogu koristiti i kao prislonjene merdevine i kao klizne merdevine, nudi fleksibilnost i funkcionalnost.

BROJ STEPENIKA
10 - 21

*Prosečna bezbedna visina prilikom korišćenja na crvenom stepeniku.

TEHNIČKI DETALJI

  • Dimenzije greda: 100×25 mm
  • Kvadratni profil gazišta: 30×30 mm
  • Maksimalna nosivost: 150 kg

DETALJI PROIZVODA

Dvodelne aluminijumske merdevine sa kanapom, točkovima i mehanizmom su veoma korisne za dostizanje većih visina svojim praktičnom, laganom i sigurnom strukturom i dizajnom. Koriste se kao naslonjene merdevine. Sistem sa užetom i bravom je veoma čvrst i siguran.

DUOROPE dokazuje svoju pouzdanost svojim sertifikatima kvaliteta TUV-SUD i TSE EN 131. Ove merdevine, koje se mogu koristiti u različitim radnim oblastima, nude bezbedno iskustvo korišćenja dok povećavaju vašu radnu efikasnost svojom fleksibilnošću, prenosivošću i dizajnom orijentisanim na bezbednost.

Sistem remenica za vuču: DUOROPE vam omogućava da lako podesite vertikalnu visinu zahvaljujući sistemu remenica za užad. Sistem remenica vam omogućava da podesite visinu merdevina na jednostavan i precizan način. Tako možete odrediti veličinu merdevina prema vašim potrebama u različitim radnim oblastima.

Ležeća i klizna upotreba: DUOROPE, koji se može koristiti kao prislonjene merdevine, takođe odgovara različitim zahtevima po visini sa svojim kliznim delom podesivim po visini. U naslonjenoj verziji, deo merdevina koji se pruža nagore je opremljen pomoćnim točkićima otpornim na habanje za lako otvaranje i bez trenja. Ova karakteristika obezbeđuje jednostavnu upotrebu i minimizira rizik od oštećenja kada merdevine dođu u kontakt sa zidom.

Prenosivost i bezbednost: DUOROPE dvodelne aluminijumske merdevine sa kanapom i točkovima su merdevine koje se lako pomeraju zahvaljujući svojoj laganoj konstrukciji. Možete ih brzo i praktično premeštati između vaših radnih područja. Pored toga, visoka stabilnost merdevina koju obezbeđuju potpornici osiguravaju bezbedno radno iskustvo.

Dvodelne merdevine sa kanapom su dugotrajan i robustan proizvod sa robusnom strukturom valjkastih merdevina sa užetom, kvalitetom specijalnog pravougaonog profila, kvalitetnim materijalima kao što je kvalitet specijalnog pravougaonog profila, stepenicama kvadratnog profila sa neklizajućim gazištima, spojenim sa noseći profil metodom snap kompresije, liveni spojni sistem kuka i neklizajući strukturirani klinovi za cipele.

Sve naše merdevine sa užetom i školskom bravom u svim dužinama imaju TÜV-SÜD i TSE EN 131 standardne sertifikate kvaliteta.

SPECIFIKACIJA

GALERIJA

Video

TEHNIČKA DOKUMENTACIJA

KATEGORIJA DOKUMENTA

NAZIV

PREUZIMANJE

Uputstvo za korišćenje merdevina – EN131
EN131-EN14183
TSE TS EN131 Sertifikat kvaliteta – Merdevine
Z1A-091172-0008
TÜV-SÜD EN131 Sertifikat kvaliteta – Merdevine sa naslonom
027811-TSE-03-04