fbpx
 

A tip platforma aluminijumske merdevine PLATO

A tip platforme aluminijumske merdevine PLATO A3

A TIP PLATFORMA ALUMINIJUMSKE MERDEVINE PLATO

PLATO su platformske aluminijumske merdevine koje nude robusnost, siguran rad i dugotrajnu upotrebu u profesionalnim radnim okruženjima. Ovi proizvodi su posebno dizajnirani imajući na umu udobnost i bezbednost osoblja na radnom mestu. Pruža maksimalnu stabilizaciju sa visokokvalitetnim materijalima i robusnom strukturom.

PLATO – Merdevine aluminijumske sa platformom tipa A ističu se bezbednim radnim okruženjem i izdržljivošću. Povećava vašu radnu efikasnost i obezbeđuje udobnost vašem osoblju svojom robusnom strukturom, ergonomskom upotrebom i prilagodljivim opcijama u vašem profesionalnom radu.

BROJ STEPENIKA
8 - 19

*Prosečna bezbedna visina sa korisnikom.

TEHNIČKI DETALJI

  • Dimenzije grede: 75×25 mm
  • Profil kvadratnog gazišta: 30×30 mm
  • Maksimalni kapacitet opterećenja: 150 kg

DETALJI PROIZVODA

Široka platforma i balansni stabilizator: PLATO aluminijumske merdevine daju prednost udobnosti osoblja koje će raditi. Pored širokih nosača, potporne letvice obezbeđuju maksimalnu stabilizaciju merdevina. Ove karakteristike obezbeđuju bezbedno radno okruženje i pomažu osoblju da održi ravnotežu.

Udobna upotreba: Da bismo pružili udobno iskustvo čak i tokom dugih sati rada, naša platforma koristi specijalno dizajniranu šperploču od 15 mm VireMesh protiv klizanja. Ovaj specijalni materijal efikasno sprečava neželjeno klizanje predmeta koje postavljate na platformu tokom rada.

Čvrstoća i lakoća: PLATO merdevine su napravljene od aluminijumskog materijala, koji obezbeđuje i snagu i lakoću. Zahvaljujući svojoj robusnoj konstrukciji, spojevi i makaze na uvlačenje napravljeni su od kvalitetnih materijala, koji su pogodni za dugotrajnu upotrebu čak i u teškim radnim uslovima. Ove karakteristike povećavaju izdržljivost merdevina i čine ih idealnim za dugotrajnu upotrebu. Štaviše, zahvaljujući svojoj maloj težini, merdevine se mogu lako transportovati i pomerati po radnim mestima.

Prilagodljivost: Prema posebnim zahtevima, PLATO merdevine mogu biti opremljene gazištima dubine 8 cm za ergonomskiji proizvod. Zahvaljujući širokoj površini stepenica, osoblje se manje umara i povećava se radna efikasnost.

 

Koristimo 15 mm šperploču sa mrežastim nepropusnim slojem kao platformu za udobnost i ravnotežu korisnika na merdevinama. Široke stabilizatore i aluminijske potpore na njima dizajnirane su da pruže dodatnu sigurnost proizvodu.

Ovaj proizvod je pogodan za upotrebu u građevinskim aktivnostima, fabrikama, radovima održavanja i popravki, profesionalnim radnim područjima zahvaljujući svojoj čvrstini, praktičnosti i dugotrajnoj upotrebi, udobnom dizajnu, čeličnim šarkama i sigurnosnim trakama

U slučaju posebnih zahteva, moguće je proizvesti proizvod koristeći gazišta od 8 cm kako bi ga učinili udobnijim i sigurnijim. Zahvaljujući velikim površinskim gazištima, efikasnost rada će se povećati jer će korisnik biti manje umoran. Molimo kontaktirajte naše odeljenje prodaje za posebna rešenja.

SPECIFIKACIJA

GALERIJA

TEHNIČKA DOKUMENTACIJA

KATEGORIJA DOKUMENTA

NAZIV

PREUZIMANJE

Uputstvo za korišćenje merdevina – EN131
EN131-EN14183