fbpx
 

Teleskopske aluminijumske merdevine TELAR

Aluminijumske merdevine Telar TL380

TELESKOPSKE ALUMINIJUMSKE MERDEVINE TELAR

Teleskopske aluminijumske merdevine TELAR su podesive po visini, praktične za upotrebu, lake za nošenje i skladištenje i veoma su kvalitetne.

Njihova dužina je podesiva za svaku visinu gazišta zahvaljujući funkciji preklopljenih automatskih stepenica, što vam omogućava da ga prilagodite različitim visinama do 3,8 metara na vertikalnim površinama i da radite udobno. Sa svojom teleskopskom strukturom, zauzimaju minimalan prostor kada su sklopljene i mogu se lako transportovati u prtljažniku vozila.

BROJ STEPENIKA
13

*Prosečna sigurna visina prilikom korišćenja na crvenom stepeniku.

DETALJI PROIZVODA

TELAR teleskopske merdevine su dizajnirane za upotrebu u mnogim oblastima kao što su popravke, farbanje, baštovanstvo, kućni poslovi i aktivnosti čišćenja. 

Zahvaljujući svojoj teleskopskoj strukturi, ne zauzimaju puno prostora u zatvorenom položaju, mogu se nositi u prtljažniku vozila.

Praktična upotreba: Teleskopske aluminijumske merdevine TELAR su jednostavne za upotrebu i mogu se podesiti prema vašim potrebama. Svoj posao možete lako obavljati podešavanjem visine po želji.

Prenosivost: Zahvaljujući svojoj teleskopskoj strukturi, TELAR možete lako odložiti u vaše vozilo, u skladištima i na veoma uskim mestima u kući. Lako se produžavaju i sklapaju jednim dodirom prsta.

Višenamenska upotreba: TELAR aluminijumske merdevine su dizajnirane da vam pomogne u mnogim različitim poslovima. Možete ih koristiti u različitim oblastima kao što su popravke, farbanje, baštovanstvo, kućni poslovi, aktivnosti čišćenja.

Podesiva visina: Svako gazište merdevina je podesivo po visini, što vam omogućava da radite na različitim visinama. Na vertikalnim površinama možete podesiti visinu do 3,8 metara.

Mini format sklapanja: Mogućnost sklapanja aluminijumskih merdevina od 3,8 metara u format mini veličine od 1 metar čini TELAR veoma traženim proizvodom. Možete podesiti veličinu prema vašim potrebama.


TELAR teleskopske merdevine čine Vaš rad praktičnijim i efikasnijim svojom robusnošću, prenosivošću i lakoćom upotrebe. Sa raznim prednostima poput ovih, odličan je pomoćnik i to ga čini traženim proizvodom.

TL380 će biti vaš najbolji saveznik za poslove koje radite na visini a potrebno je da alat ne zauzima mnogo mesta.

SPECIFIKACIJA

GALERIJA

TEHNIČKA DOKUMENTACIJA

KATEGORIJA DOKUMENTA

NAZIV

PREUZIMANJE

Uputstvo za korišćenje merdevina – EN131
EN131-EN14183