fbpx
 

PROTUBE ST_M_(100) POKRETNE ALUMINIJUMSKE SKELE

Aluminijumske pokretne skele ProTube ST M 100 serija, model 4 stepenika
Sertifikat cagsan aluminijumske skele ProTube M 100

PROTUBE ST_M_(100) ALUMINIJUMSKE SKELE

PROTUBE Solo Mini je pokretna aluminijumska skela nove generacije koja se ističe lakom samostalnom instalacijom i praktičnom upotrebom. Dizajnirana u skladu sa standardima za pokretne skele EN 1004-1:2020. Sa svojim obnovljenim dizajnom, ProTUBE Solo Mini pokretna skela nudi korisnicima sigurnije i efikasnije radno iskustvo. PROTUBE Solo Mini je aluminijumska skela je savršena opcija da zadovolji vaše potrebe sa svojom praktičnom instalacijom, bezbednom upotrebom i raznovrsnim funkcijama upotrebe. 

BROJ STEPENIKA
4 - 16

*Prosečna bezbedna visina koja se postiže zajedno sa korisnikom.

Konfiguraciona tabela

DETALJI PROIZVODA

POKRETNA ALUMINIJUMSKA SKELA SOLO 

ProTUBE Solo Mini aluminijumska skela može lako da se kreće bez postavljanja na bilo koju površinu zahvaljujući točkovima. Zahvaljujući maloj težini i točkovima, lako se može pomeriti bilo gde u radnom prostoru. Jednostavna instalacija: ProTUBE Solo Mini alu pokretna skela, koja ima modularnu strukturu, može se lako instalirati na potrebnu radnu visinu. Visina na kojoj će platforma raditi može se podesiti prema zahtevima. Pokretne skele izrađene od aluminijumskog materijala omogućavaju jednostavnu i brzu montažu.

BEZBEDNOST ALUMINIJUMSKE SKELE SOLO

PROTUBE ST_M model pokretne skele, koji je TUV-SUD EN 1004-1:2020 kvaliteta sertifikovani profesionalni sistem pokretnih skela i ima bezbednu strukturu. Pokretne aluminijumske skele su projektovane i sertifikovane u skladu sa standardima EN 1004-1:2020.

Praktična montaža: PROTUBE Solo Mini se može brzo instalirati pomoću praktičnog uređaja za montažu. Sigurnije radno okruženje može se stvoriti proširenjem osnovne površine stabilizatorima, za bočno otvaranje. 

Bezbednost opreme: Aluminijumska skela SOLO MINI sa svojim kočnicama na točkovima i stabilizatorima može biti postavljena na razne površine. Podnožje na skeli eliminiše rizik od pada opreme sa sistema tokom rada. Na ovaj način možete bezbedno da koristite svoju opremu.

NOVI SISTEM OGRADA

Sa svojim obnovljenim dizajnom, ProTUBE Solo Mini se može bezbedno instalirati bez upotrebe lične opreme za zaštitu od pada. Sistem sigurnosnih ograda pruža dodatnu sigurnost u radnom okruženju. Modularni i izdržljivi: PROTUBE ST_M profesionalni sistem pokretnih skela nudi sigurnije, modularno i izdržljivo rešenje. Aluminijumska skela je projektovana za upotrebu na visinama do 6,8 mOvo obezbeđuje bezbedno radno okruženje. 

Nosivost pokretne skele SOLO: Platforme pokretne skele imaju nosivost od 2 kN/m2

SPECIFIKACIJA

GALERIJA

TEHNIČKA DOKUMENTACIJA

KATEGORIJA DOKUMENTA

NAZIV

PREUZIMANJE

Sertifikat TÜV-SÜD EN 1004-1:2020 
Z1A-091172-0027
Uputstvo za upotrebu skele – EN1004
202305-EN1004-1210
ProTUBE SOLO MINI Assembly Guide (TSE EN1004)
202306-C-1213