fbpx
 

Sklopive aluminijumske platforma merdevine KEYPRO

Aluminijumske merdevine sa platformom i ogradom KEYPRO KPN3
Sertifikat cagsan aluminijumske merdevine KEYPRO

SKLOPIVE ALUMINIJUMSKE PLATFORMA MERDEVINE KEYPRO

Lakoća transporta i bezbedno radno iskustvo!

KEYPRO Sklopive aluminijumske platforma merdevine kvalitetne i sigurne.

Sa aluminijumskom platformom KEYPRO su u potpunosti izrađene od aluminijuma i namenjene su za profesionalnu upotrebu.

Sklopive aluminijumske platforma merdevine dostupne su u 5 različitih veličina. Platforma merdevine takođe se lako mogu pomerati pomoću točkova na zadnjoj strani. Možete udobno i sigurno raditi na neklizajućoj aluminijumskoj sklopivoj platformi sa ogradom, tokom dugog vremenskog perioda.

BROJ STEPENIKA
3 - 14

*Prosečna bezbedna visina dostignuta od strane korisnika.

TEHNIČKI DETALJI

  • Aluminijumska gazšta sa rebrastim profilom protiv klizanja (10 cm)
  • Maksimalni kapacitet opterećenja: 150 kg

DETALJI PROIZVODA

Sklopiva aluminijumska platforma merdevine KEYPRO se lako može sklopiti pomoću posebne šarke. Može se lako pomerati u radnom prostoru, pomoću točkova na zadnjem delu. Na ivici radne platforme kao poslednjeg najvećeg gazišta se nalazi zaštita za noge i od padanja alata.

KEYPRO Sklopive aluminijumske platforma merdevine takođe imaju sklopive zaštitne ograde. Ulaskom na platformu vrata sa ograde se zatvaraju automatski, a pri izlasku se moraju otvoriti. Sklopive platformske merdevine su od lakih i izdržljivih materijala sa točkovima. Iz tog razloga se i mogu lako transportovati. Isto tako i zahvaljujući točkovima na donjem delu merdevina.

Na Cagsan alu radnoj platformi KEYPRO postoji ograda za noge oko platforme, kao i široke stepenice koje pružaju udobnost gaženja i stajanja.

Sklopive aluminijumske platforme merdevine su idealna opcija za uzane radne površine. Opcija za uzanu površinu na kojima se ne mogu postaviti pokretne skele, zbog veće dimenzije u osnovi.

KEYPRO sklopive aluminijumske platforme su udobne za korišćenje, zahvaljujući svojim stepenicama širine 10 cm. Visine se razlikuju od 1m do 3,75m. Gazišta na platformi su od 3+1 do 14×1 gazište. Oznaka +1 kod gazišta označava aluminijumsku platformu. Radna platforma je aluminijumska i dimenzije 51x56cm. Na vrhu merdevina sa platformom je i postolje za alat. Na delu za alat možete odložiti sve potrebne alate za rad na visini šrafove, klješta, šrafcigere.

Lako penjanje i sigurno stajanje sa ogradom na ovim merdevinama radne platforme, omogućava dugo i sigurno korišćenje.  Radna platforma merdevine sa točkovima na zadnjoj strani, može se brzo i lako premeštati. Sklopiva je pa zato ne zazima mnogo mesta, postavljena uz zid.

Sve naše sklopive platforma merdevine u svim dužinama poseduju TÜV-SÜD i TSE EN 131 sertifikat kvaliteta prema standardima.

SPECIFIKACIJA

GALERIJA

Video

TEHNIČKA DOKUMENTACIJA

KATEGORIJA DOKUMENTA

NAZIV

PREUZIMANJE

Uputstvo za korišćenje merdevina – EN131
EN131-EN14183
TSE TS EN131 Sertifikat kvaliteta – Merdevine (TP-KPN)
Z1A-091172-0024