fbpx
 

Dvodelne aluminijumske merdevine DUOCOMBI

Dvodelne aluminijumske merdevine DUOCOMBI TSA4 sa 6 gazista u A obliku
Sertifikat Cagsan aluminijumske merdevine Duocombi

DVODELNE ALUMINIJUMSKE MERDEVINE DUOCOMBI

Dvodelne multifunkcionalne merdevine mogu se koristiti u 2 različita položaja: naslonjene na površinu ili u obliku slova A.

Fleksibilnost, prenosivost i sigurnost!

DUOCOMBI – Dvodelne aluminijumske merdevine su fleksibilno rešenje, koje nude različite opcije korišćenja u zavisnosti od vašeg radnog prostora. Olakšava Vam rad i povećava Vašu radnu efikasnost pružajući mogućnost da ga koristite i uz zid i kao otvorene u tip A.

 

BROJ STEPENIKA
6 - 14

*Prosečna bezbedna visina prilikom korišćenja na crvenom stepeniku.

TEHNIČKI DETALJI

  • Dimenzije grede: 75×25 mm
  • Profil kvadratnog gazišta: 30×30 mm
  • Maksimalni kapacitet opterećenja: 150 kg

DETALJI PROIZVODA

Lagana struktura aluminijuma, Cagsan DUOCOMBI merdevine čini lakim za transport i omogućava mobilnost u radnim prostorima. Takođe su bezbedne zahvaljujući svojoj izdržljivosti i visokoj nosivosti.

Napravljene od visokokvalitetnih materijala, DUOCOMBI merdevine nude dugotrajnu upotrebu i svojim dizajnom su lake za korišćenje.

Fleksibilnost i višenamenska upotreba: DUOCOMBI Dvodelne merdevine su višenamenska opcija koja se može koristiti i kao zidne merdevine i kao produžne merdevine tipa A, u zavisnosti od vašeg radnog prostora. Zahvaljujući ovoj osobini, možete napraviti različite kombinacije sa jednim merdevinama za svoj rad na različitim visinama. Ovo vam omogućava da efikasnije završite svoj posao i eliminišete problem viška opreme.

Lagane i prenosive: Lagana struktura DUOCOMBI merdevina obezbeđuje mobilnost u radnim prostorima i omogućava lak transport merdevina. Uštedite vreme i trud dok obavljate svoj posao na različitim mestima.

Robusnost i sigurnost: DUOCOMBI su dugotrajne i robusne zahvaljujući vrhunskom kvalitetu specijalnog pravougaonog profila koji se koristi. Stepenice kvadratnog profila sa neklizajućim uzorkom su bezbedno povezane sa nosećim profilom metodom snap-kompresije. Na ovaj način merdevine stvaraju bezbedno radno okruženje i korisnicima daju osećaj sigurnosti. Poseban sistem spojeva koji se spajaju sa kliznim spojem i robusni, neklizajući klinovi za cipele takođe pružaju dodatnu izdržljivost.

Podnožje i sigurnosna traka: DUOCOMBI aluminijumske merdevine imaju ojačani aluminijumski nosač i sigurnosni remen. Ove karakteristike minimiziraju ljuljanje i obezbeđuju bezbedniju upotrebu. Takođe sprečava deformaciju na spojevima proizvoda pri dugotrajnoj upotrebi. Ovo omogućava korisnicima da rade udobnije i bezbednije. Uz ključ za montažu koji se nalazi u paketu, možete instalirati stabilizator bez potrebe za dodatnom opremom. Stabilizatori ojačani aluminijumskim nosačem smanjuju ljuljanje, stabilizuju merdevine i sprečavaju nenamerno odvajanje delova merdevina tokom dugotrajne upotrebe. Sigurnosnim kaišem sprečava se prekomerno otvaranje merdevina i opterećenje se ravnomerno raspoređuje.

Standardi bezbednosti i kvaliteta: Dvodelne merdevine u svim dužinama imaju TUV-SUD i TSE EN 131 sertifikate kvaliteta. Ovi sertifikati pokazuju da su proizvodi u skladu sa standardima bezbednosti i kvaliteta i da ih korisnici mogu bezbedno koristiti. DUOCOMBI su stoga pouzdana opcija sa visokim standardima kvaliteta i bezbednosti.

Fleksibilnost, prenosivost, robusnost i bezbednost: Dvodelne višenamenske merdevine su idealno rešenje za lakši rad i povećanje produktivnosti. Ističe se svojim karakteristikama kao što su fleksibilne opcije upotrebe, prenosivost, robusnost i sigurnost. Svojim korisnicima nudi bezbedno i praktično iskustvo na bilo kom radnom mestu. DUOCOMBI merdevine su dizajnirane za dugotrajnu upotrebu od izdržljivih materijala i posebnih dizajnerskih detalja.

Svoj rad možete učiniti lakšim i sigurnijim odabirom DUOCOMBI aluminijumskim merdevinama koje odgovaraju vašim potrebama.

Sve naše dvodelne višenamenske merdevine u svim dužinama poseduju TÜV-SÜD i TSE EN 131 sertifikat kvaliteta prema standardima.

SPECIFIKACIJA

GALERIJA

Video

TEHNIČKA DOKUMENTACIJA

KATEGORIJA DOKUMENTA

NAZIV

PREUZIMANJE

Uputstvo za korišćenje merdevina – EN131
EN131-EN14183
TSE TS EN131 Sertifikat kvaliteta – Merdevine
Z1A-091172-0026
TÜV-SÜD EN131 Sertifikat kvaliteta – Merdevine sa naslonom
027811-TSE-03-04