fbpx
 

Platforma merdevine za regale I skladišta VISTA

Aluminijumske platforme Vista Cagsan
Sertifikat Cagsan aluminijumske platforme Vista

PLATFORMA MERDEVINE ZA REGALE I SKLADIŠTA VISTA

Platforma merdevine za skladište VISTA dizajnirane su i proizvedene uzimajući u obzir vaše potrebe u vašim sistemima za police i skladište. Merdevine za police sa platformom su u ponudi u 5 standardnih veličina. Dimenzije aluminijumske platforme protiv klizanja su 60×50 cm.

Aluminijumska platforma merdevine na točkovnima za police i za skladištenje su rotirajuće platforme na točkovima. Točkovi se mogu zaključati i možete je koristiti za regale i magacine. Ove aluminijumske platforme su specijalno dizajnirane da optimizuju vaše police, sisteme za skladištenje i da vam olakšaju rad.

Aluminijumska platforma VISTA sa dubinom gazišta ili stepenika od 8 cm omogućavaju vam siguran izlazak i povećavaju vašu radnu efikasnost. Zahvaljujući svojoj strukturi, lako se koriste čak i pri dugotrajnom radu.

BROJ STEPENIKA
3 - 11

*Maksimalna nosivost: 150 kg

DETALJI PROIZVODA

KARAKTERISTIKE platforma merdevine 

Platforma merdevine za rad na visini VISTA su aluminijumske, sa ogradom, točkovima, širokim gazištima i jakim profilima. 

VISTA aluminijumska radna platforma je veoma kvalitetna i sigurna za radove u magacinima i proizvodnjama gde su potrebne brzina i siguirnost.

KORIŠĆENJE ALUMINIJUMSKE PLATFORME

Da biste obezbedili bezbedne uslove rada na vašem radnom mestu, na aluminijumskoj platformi postoje zaštitne ograde visine 100 cm i opružna ograda koja se otvaraja prema unutra. Pri izlazu sa radne platoforme je potrebno otvoriti ogradu. Ove karakteristike radne ačuminijumske platforme igraju važnu ulogu u obezbeđivanju udobnosti i bezbednosti zaposlenih. 

Nosivi deo radne platforme je dizajniran od sigma profila i opremljen sa točkovima sa kočnicom. Može se preneti na željenu lokaciju u skladištu putem ovih točkića.

Integrisani točkovi Vam omogućavaju da lako transportujete platformu i brzo je pomerate po svom radnom području. Pored toga, ove platforme poseduju TUV-SUD ENI31-7 sertifikat kvaliteta, koji potvrđuje njihovu pouzdanost i kvalitet.

Zahvaljujući širokim površinama stepenica od 8 cm, upotreba je veoma udobna.

Sertifikat aluminijumska platforma merdevine 

Aluminijumske platforme VISTA svih veličina imaju TÜV-SÜD EN131-7 sertifikat kvaliteta.

SPECIFIKACIJA

GALERIJA

Video

TEHNIČKA DOKUMENTACIJA

KATEGORIJA DOKUMENTA

NAZIV

PREUZIMANJE

Uputstvo za korišćenje merdevina – EN131
EN131-EN14183
TÜV-SÜD EN131 Sertifikat kvaliteta – Mobilne platformne merdevine (RD)
Z1-091172-0015
Korisničko uputstvo za merdevine za police RD0012 i platforme za skladište.
202210-I-1320