fbpx
 

Aluminijumske platforme automatska kočnica SPRINGO

Industrijska aluminijumska platforma EP3
Sertifikat Cagsan aluminijumske platforme SPRINGO

ALUMINIJUMSKE PLATFORME AUTOMATSKA KOČNICA SPRINGO

Industrijske aluminijumske platforme SPRINGO proizvode se u različitim veličinama. Dimenzije platforme su 60×61 cm.

Aluminijumska radna platforma sa jednostranim usponom. Opružni kočioni sistem industrijske platforme obezbeđuje bezbednu upotrebu fiksiranjem proizvoda kada se penjete na platformu. Kada izađete sa industrijske aluminijumske platforme, možete da pomerite proizvod gde god želite zahvaljujući točkovima. Platforme poboljšavaju vaš rad i efikasnost u vašem dugotrajnom radu na visini. Čvrsta je i dugotrajna. 

Povećajte svoju bezbednost, radite efikasno i lako sa SPRINGO!

BROJ STEPENIKA
2 - 6

*Maksimalna nosivost: 150 kg

DETALJI PROIZVODA

Insdustrijske aluminijumske platforme SPRINGO su sa ogradom, točkovima i automatskim kočnicama.

Zahvaljujući sistemu za kočenje oprugom na industrijskim aluminijumskim platformama SPRINGO, proizvod je pričvršćen na tlu kada stanete na platformu. Kada korisnik napusti pokretnu radnu platformu, proizvod se može lako premestiti na bilo koje mesto pomoću točkića.

Ograde visine 110 cm i sigurnosna, opružna kapija koja se otvara samo unutra su takođe važni elementi koji pružaju udobnost bezbednog rada.

Industrijska aluminijumska platforma SPRINGO je idealna opcija da svoj rad na visini učinite efikasnijim kombinujući bezbednost i jednostavnost korišćenja. Napravljena je od kvalitetnih materijala. Industrjske aluminijumske platforme SPRINGO će više nego isplatiti vašu investiciju zahvaljujući njihovoj dugotrajnoj upotrebi.

Platforma za rad na visini je pre svega namenjena za česo korišćenje. Proizvode se u dimenzijama navedenim u tabeli. Razlikuju se po broju gazišta i radnoj visini. Oznake za broj stepenika industrijske platforme su u tabeli a platforma je dodatni plus. Visine industrijske aluminijumske platforme sa ogradom su označene od 2,7m. do 3,7m. 

Industrijske aluminijumske platforme SPRINGO Cagsan svih veličina imaju TÜV-SÜD EN131-7 sertifikat kvaliteta.

SPECIFIKACIJA

GALERIJA

Video

TEHNIČKA DOKUMENTACIJA

KATEGORIJA DOKUMENTA

NAZIV

PREUZIMANJE

Uputstvo za korišćenje merdevina – EN131
EN131-EN14183
TÜV-SÜD EN131 Sertifikat kvaliteta – Mobilne platformne merdevine (EP-EPC)
Z1-091172-0018
Vodič za montažu za SPRINGO
202306-I-1280