fbpx
 

Baštenske aluminijumske merdevine GARDE

Aluminijumske baštenske merdevine garde BM30

BAŠTENSKE ALUMINIJUMSKE MERDEVINE GARDE

Profesionalne baštenske merdevine GARDE su prilično lagane, budući da su izrađene potpuno od aluminijuma. Nude vrlo sigurna, praktična i ekonomska rešenja za radove u bašti, kao što su berba voća i orezivanje u vrtu.

Osećaj samopouzdanja prilikom korišćenja GARDE bastenskih merdevina obezbeđen je upotrebom visokokvalitetnog aluminijumskog profila, koji se pričvršćuje za tlo specijalnim klinovima sa klinovima i sigurnosnim pojasevima protiv klizanja. GARDE – Profesionalne baštenske merdevine nude bezbedno i ergonomsko radno iskustvo dok vam olakšavaju rad u bašti.

BROJ STEPENIKA
10 - 15

*Prosečna bezbedna visina dostignuta od strane korisnika.

DETALJI PROIZVODA

Rizik od ljuljanja je minimiziran tako što ćete obezbediti da stopala budu zaglavljena u zemlji pomoću posebnih klinova. Široki podupirač i aluminijumska zadnji krak pružaju veću stabilnost i omogućavaju da se merdevine koriste bez oslanjanja na bilo šta. 

Bezbedne i praktične baštenske merdevine 

Nudi bezbednu i praktičnu upotrebu u vašim baštenskim radovima. Zahvaljujući specijalnim klinovima, noge merdevina su čvrsto zaglavljene u zemlji, što smanjuje rizik od ljuljanja. Široka potpora i aluminijumska zadnja noga pružaju dodatnu stabilnost.

Lagane i prenosive: Zbog toga što su napravljene od aluminijumskog materijala, merdevine su lake i prenosive. Možete ga lako nositi gde god vam zatreba.

Raznovrsna upotreba: GARDE baštenske aluminijumske merdevine su idealne za operacije kao što su orezivanje i branje voća sa drveća u bašti. Svojim  dizajnom nude udobno radno iskustvo.

Stabilne i izdržljive: Upotreba kvalitetnog aluminijumskog profila čini merdevine stabilnim i izdržljivim. Nudi dugotrajnu upotrebu.

Sigurnosne karakteristike: Sigurnosni pojasevi protiv kidanja pružaju sigurno radno okruženje. Lako se možete fokusirati dok radite.

Kompatibilna sa tlom: Specijalni klinovi sa klinovima obezbeđuju da su merdevine pričvršćene za tlo i pružaju veću sigurnost.

Zahvaljujući specijalnom klinu na stopi baštenskih merdevina, rizik od klizanja ili prevrtanja eliminiše se utapanjem stopala u zemlju. Donji deo merdevina je proširen pa je i rizik od neravnoteže eliminisan.

GARDE – Profesionalne baštenske merdevine su bezbedne merdevine koje možete koristiti u svojim baštenskim radovima. 

Zahvaljujući stabilizatoru na zadnjoj strani, možete koristiti merdevine tipa A bez naginjanja.

SPECIFIKACIJA

GALERIJA

TEHNIČKA DOKUMENTACIJA

KATEGORIJA DOKUMENTA

NAZIV

PREUZIMANJE

Uputstvo za korišćenje merdevina – EN131
EN131-EN14183