fbpx
 

Aluminijumske platforme

Odaberite platformu po vašoj meri

Izvanredne aluminijumske platforme koje su optimalne za poslove na povišenim mestima. Sve naše radne platforme garantuju sigurnost, čvrstinu i pružaju potrebnu podršku radnicima tokom raznih industrijskih projekata. Rad na visini sa aluminijumske platforme je siguran sa ogradama i širokim stepenicama. Platforme su pokretne na točkovima pa ih možete lako premeštati u radnom prostoru.

Industrijska aluminijumska platforma EP2

Aluminijumske platforme SPRINGO

Aluminijumske platforme sa automatskom kočnicom.

Industrijska aluminijumska platforma Esperon EPN2

Aluminijumske platforme ESPERON

Serija EPN sa sigurniju upotrebu zahvaljujući nedavno razvijenom sistemu zaključavanja.

Industrijska aluminijumska platforma Lexor EPC2

Aluminijumske platforme LEXOR

Dvostrane industrijske platforme sa točkovima na oprugama.

Industrijska aluminijumska platforma Ruton EPL1500

Aluminijumske platforme RUTON

Ojačana stabilizatorima, proizvedena za teške i zahtevne radne uslove.

Industrijska aluminijumska platforma Vista RD0012-1

Aluminijumske platforme VISTA

Platforme za regale i skladišta, napravljene da zadovolje sve potrebe.

Industrijska aluminijumska platforma Montana YP250

Aluminijumske platforme MONTANA

Podesive platforme se takođe nazivaju i merdevinama za cisterne.

Aluminijumske merdevine KEYPRO KPN5

Sklopiva platforma KEYPRO

Sklopive platforme merdevine dostupne su u 5 različitih veličina.

Sklopive platforme Dual

Sklopiva platforma DUAL

Novi model DUAL - sklopive radne platforme dostupne u dve veličine.

Industrijska aluminijumska platforma Radore

Aluminijumske platforme RADORE

Profesionalne montažne merdevine za lak pristup kontrolnim panelima vaših mašina.

Produžene aluminijumska platforma merdevine TELEPRO TP250

Produžne platforma TELEPRO

Visina platforme lako podesiva, mobilne i neproklizavajuće.

Poručivanje po dimenzijama

Nudimo prilagođene aluminijumske platforme za vaše projekte, uključujući radne platforme, pasarele, merdevine i još mnogo toga. Naš tim stručnjaka je tu da vam pomogne da dizajnirate i naručite platforme tačno prema vašim dimenzijama i zahtevima. Kontaktirajte nas danas kako bismo započeli saradnju. Vaše potrebe su naša prioritet.

Projekti aluminijumske merdevine stepenice aluminijumske merdevine gazistima

Aluminijumsko stepenište

Više detalja na upit.

Projekti aluminijumske merdevine za police

Alu merdevine za police

Više detalja na upit.

Projekti aluminijumske pasarele

Aluminijumske pasarele

Više detalja na upit.

Projekti aluminijumske platforme dvostrane

Alu platforme dvostrane

Više detalja na upit.

Projekti aluminijumske radne platforme

Aluminijumske radne platforme

Više detalja na upit.

Protivpozarne aluminijumske merdevine sa ogradom

Alu protivpozarne merdevine

Više detalja na upit.

Opis aluminijumske platforme 

Aluminijumske platforme merdevine, koje omogućavaju udoban uspon zahvaljujući svojim širokim stepenicama, svojom dugotrajnom, praktičnom i visokokvalitetnom konstrukcijom će vam olakšati rad i povećati efikasnost rada.

KVALITET PLATFORME

Cagsan kompanija ima za cilj da osigura vašu maksimalnu bezbednost sa dugim ogradama koje pokrivaju perimetar platforme, a platoformama na točkovima želeli smo da obezbedimo da se možete udobno kretati u svom radnom prostoru.

Naše industrijske platforme za rad na visini proizvedene u skladu sa standardima EN131-7 takođe imaju modele sa TUV-SUD EN131-7 sertifikatom.

KORIŠĆENJE ALUMINIJUMSKE PLATFORME

Aluminijumske industrijske platforme su visokokvalitetne strukturne platforme specijalno dizajnirane za upotrebu u industrijskim sektorima. Radne platforme zadovoljavaju potrebe bezbednog rada, pristupa i radu na visini.

Dizajnirane da u potpunosti ispune zahteve industrije i proizvedene korišćenjem najnovije tehnologije i inženjerskih principa, naše aluminijumske platforme koriste visokokvalitetni aluminijumski materijal, koji pruža snagu, izdržljivost i lakoću. Ovo omogućava korisnicima da lako transportuju platforme, da ih brzo, efikasno postavljaju i prilagođavaju različitim radnim prostorima. Istovremeno, zahvaljujući svojstvima aluminijumskog materijala otpornog na koroziju, naše platforme ostaju izdržljive dugo vremena i pružaju vrhunske performanse čak iu teškim radnim uslovima.

Bezbednost je naš glavni prioritet i stoga su naše platforme opremljene raznim bezbednosnim karakteristikama radi obezbeđenja bezbednosti na radu. Karakteristike kao što su sigurnosne ograde, sigurnosne kapije i neklizajuće površine omogućavaju korisnicima da bezbedno rade na visini i minimiziraju rizik od padova.

Štaviše, naše platforme su dizajnirane i testirane u skladu sa nacionalnim i međunarodnim standardima, pružajući korisnicima vrhunsku sigurnost. Aluminijumske platforme su dizajnirane da obezbede laku instalaciju i rad. Njihova modularna struktura omogućava brzu montažu i demontažu, čime se štedi vreme i povećava efikasnost radnih procesa. Redovno održavanje naših platformi je jednostavno i zadovoljava minimalno održavanje potrebno za dugotrajnu upotrebu.

MODELI PLATFORMI

Platforme za rad na visini su dostupne u različitim veličinama i tipovima kako bi zadovoljili specifične potrebe naših kupaca. Stacionarne platforme su dizajnirane da se trajno koriste u određenom području, dok su mobilne platforme opremljene točkovima za prenosivost i fleksibilnost.

Takođe želimo da našim kupcima pružimo rešenje koje najbolje odgovara njihovim potrebama nudeći posebne mogućnosti dizajna i prilagođavanja. Kao rezultat toga, naše aluminijumske industrijske platforme za rad na visini su proizvodi visokog kvaliteta dizajnirani da zadovolje potrebe industrije.

Sa karakteristikama kao što su bezbednost, izdržljivost, prenosivost i lakoća korišćenja, nudimo našim klijentima pouzdano i efikasno radno rešenje.