fbpx
 

Jednodelne aluminijumske merdevine MONO

Jednodelne Merdevine sa 8 gazista
Sertifikat Cagsan aluminijumske merdevine Mono

JEDNODELNE ALUMINIJUMSKE MERDEVINE MONO

Lakoća, sigurnost i raznovrsnost!

Jednodelne aluminijumske merdevine MONO su veoma poželjan tip merdevina koje nude praktičnost i svestranost upotrebe, koje se koriste na osnovu površine.

MONO jednodelne aluminijumske merdevine, koje se koriste kao naslon na zid, preferiraju profesionalci zbog svojeg jednostavnog dizajna, lagane težine, praktične upotrebe i izdržljive strukture.

BROJ STEPENIKA
6 - 21

*Prosečna bezbedna visina prilikom korišćenja na crvenom stepeniku.

TEHNIČKI DETALJI

  • Dimenzije grede: 63×20 mm (T6020, T6025), 75×25 mm (T0030, T0035, T0040, T0045, T0050), 100×25 mm (T10055, T10060)
  • Profil kvadratnog gazišta: 30×30 mm
  • Maksimalna nosivost: 150 kg

DETALJI PROIZVODA

Bilo da ste profesionalni graditelj ili radite mali posao kod kuće, ove jednodelne merdevine su pouzdana i praktična opcija koja će zadovoljiti vaše potrebe. Nudi bezbedno radno okruženje uz povećanje produktivnosti u vašim radnim oblastima.

Zadovoljava Vaše potrebe na najbolji način zahvaljujući širokom spektru upotrebljivosti u različitim poslovnim oblastima. Ove alu merdevine su proizvedene od visokokvalitetnog aluminijumskog materijala, što obezbeđuje izdržljivost i dug životni vek. Mala težina aluminijuma čini merdevine lakim za transport dok u isto vreme imaju robusnu strukturu.

Pogdne za upotrebu slikara, postavljače linija, popravljače i građevinski sektor, kao i mnoge druge radne oblasti. Crvene sigurne stepenice koje označavaju maksimalnu radnu visinu i izdržljive noge dizajnirane su kako bi pružile ličnu sigurnost. 

Bezbednost i izdržljivost: U kombinaciji sa robusnošću aluminijuma, MONO- jednodelne merdevine nude bezbedno i izdržljivo iskustvo korišćenja. Kvalitet specijalnog pravougaonog profila obezbeđuje vrhunsku snagu i dugovečnost merdevina. Profili stepenica sa neklizajućim uzorkom su bezbedno povezani sa ovim profilima metodom snap kompresije. Čvrsti i neklizajući klinovi za cipele pomažu da se poveća bezbednost i stabilnost stepeništa.

Koncept životne sigurnosti: Stepenik crvene boje na MONO- jednodelnim aluminijumskim merdevinama ukazuje na poslednju tačku na koju se može bezbedno popeti. Ova karakteristika dizajna daje korisnicima dodatni podsticaj da bezbedno koriste jefdnodelne merdevine.

Fleksibilne opcije veličine: Jednodelne merdevine nude fleksibilnost koja se može proizvoditi u različitim dužinama. Počevši od 2 metra pa do 6 metara, dostupne su u različitim veličinama. Modeli od 3 metra i više imaju podupirače za dodatnu stabilnost.Fleksibilne opcije veličine: Jednodelne merdevine nude fleksibilnost koja se može proizvoditi u različitim dužinama. Počevši od 2 metra pa do 6 metara, dostupni su u različitim veličinama. Modeli od 3 metra i više imaju podupirače za dodatnu stabilnost.

Sve naše jednodijelne merdevine u svim dužinama imaju TÜV-SÜD i TSE EN 131 sertifikat kvaliteta prema standardima.

SPECIFIKACIJA

GALERIJA

Video

TEHNIČKA DOKUMENTACIJA

KATEGORIJA DOKUMENTA

NAZIV

PREUZIMANJE

Uputstvo za korišćenje merdevina – EN131
EN131-EN14183
TSE TS EN131 Sertifikat kvaliteta – Merdevine
Z1A-091172-0007
TÜV-SÜD EN131 Sertifikat kvaliteta – Merdevine sa naslonom
027811-TSE-03-04