fbpx
 

A tip dvodelne merdevine DOUBLEX

Merdevine za rad na visini sa stepeniva doublex aluminjumske merdevine

A TIP DVoDELNE MERDEVINE DOUBLEX

Dvodelne dvostrane klizne merdevine DOUBLEX se mogu koristiti u položaju “A” bez oslanjanja na bilo koju površinu. Zahvaljujući ovoj osobini, moguće je dostići veće visine uz upotrebu kliznih delova. Cagsan dvostrane klizne merdevine, koje nude rešenje za problem dostizanja visokih mesta u radnim prostorima sa stepenastim podovima, omogućavaju različite kombinacije za različita podešavanja visine.

BROJ STEPENIKA
6 - 14

*Prosečna bezbedna visina prilikom korišćenja na crvenom stepeniku.

TEHNIČKI DETALJI

  • Dimenzije grede: 75×25 mm
  • Profil kvadratnog gazišta: 30×30 mm
  • Maksimalni kapacitet opterećenja: 150 kg

DETALJI PROIZVODA

DOUBLEX – Dvostrane klizne aluminijumske merdevine tipa A, sa svojom laganom, robusnom i praktičnom strukturom, pogodne su za upotrebu u oblastima kao što su platforme za hodnike, stepenice, stepenasti podovi, itd. To Vas štiti od problema sa visinom i čini vaše radne prostore efikasnijim. To je poželjan proizvod sa svojom robusnom strukturom, lakoćom upotrebe i raznovrsnim karakteristikama upotrebe.

Visoka stabilnost: DOUBLEX aluminijumske merdevine su dizajnirane imajući na umu visoku stabilnost. Osećaj sigurnosti je maksimiziran korišćenjem širokih potpora na obe strane merdevina. Proširenje je fiksirano snažnim trakama, a rizik od klizanja je eliminisan gumiranim kapama za noge. Sistem klizanja i sistem zaključavanja stepenika izuzetno su izdržljivi i sigurni. Ove merdevine su praktične i lagane zbog svog aluminijumskog dizajna i mogu se koristiti u različitim oblastima. Sve navedeno osigurava bezbedno radno okruženje na nivou kao i na stepenastim podovima. Napravljene od visokokvalitetnih materijala, DOUBLEX merdevine su pogodne za dugotrajnu upotrebu sa svojom robusnom strukturom.

Prenosivost i prilagodljivost: Zahvaljujući njihovoj laganoj strukturi, DOUBLEX merdevine se mogu lako transportovati u različite radne površine i prilagođavati prema podu. Ova karakteristika minimizira potrošnju energije. Kombinacije koje se koriste za postizanje različitih visina daju vam fleksibilnost u obavljanju različitih zadataka.

Raznovrsna upotreba: DOUBLEX merdevine su dostupne u četiri različite varijacije, što vam omogućava da obavljate različite zadatke sa jednim modelom merdevina. Povećava vašu radnu efikasnost u teretanama, pozorištima i drugim radnim prostorima. Ovaj svestrani proizvod znatno olakšava vaš rad. Možete ga praktično koristiti u različitim oblastima rada.

Dug životni vek i izdržljivost: Razlog zašto su dvostrane klizne merdevine Cagsan tipa A dugotrajne i robusne je kvalitet specijalnog pravougaonog profila, stepenice kvadratnog profila sa neklizajućim uzorkom su povezane sa nosećim profilom pomoću kompresije. metoda, a set spojeva otvaranja i zatvaranja zasnovan je na neklizajućim zazorima na gazištima i svojim visokokvalitetnim i širokim stabilizatorima.

Ove karakteristike povećavaju izdržljivost merdevina i idealne su za dugotrajnu upotrebu.

Dve osobe mogu istovremeno raditi na merdevinama. Kuka sa jedne strane može se fiksirati za stepenicu, dok se druga kuka fiksira za različitu stepenicu, što omogućava upotrebu ovih merdevina na različitim nivoima.

 

SPECIFIKACIJA

GALERIJA

Video

TEHNIČKA DOKUMENTACIJA

KATEGORIJA DOKUMENTA

NAZIV

PREUZIMANJE

Uputstvo za korišćenje merdevina – EN131
EN131-EN14183