fbpx
 

Aluminijumska platforma sa stabilizatorima RUTON

Industrijska aluminijumska platforma Ruton EPL1000
Sertifikat Cagsan aluminijumske platforme Ruton

ALUMINIJUMSKA PLATFORMA SA STABILIZATORIMA RUTON

Industrijske aluminijumske platforme sa stabilizatorima RUTON su serija proizvoda specijalno dizajniranih za teške poslove, zahtevne uslove rada i ojačane su stabilizatorima. Svojom čvrstom i izdržljivom strukturom nudi dugotrajne performanse. Ove platforme daju veliki doprinos povećanju operativne efikasnosti olakšavajući vaš rad u mnogim industrijskim oblastima. Aluminijumska platforma sa stabilizatorima RUTON ima čvrstu i dugotrajnu strukturu. Značajno doprinosi povećanju efikasnosti poslovanja olakšavajući rad na mnogim područjima.

BROJ STEPENIKA
3 - 7

*Maksimalna nosivost: 150 kg

DETALJI Platforme ruton

KArakteristike aluminijumske platforme sa stabilizatorima

Aluminijumske platforme sa stabilizatorima RUTON su pokretne na točkovima

Široka gazišta od 18cm osiguravaju lakše penjanje na aluminijumsku platformu sa stabilizatorima. Platforma sa dimenzijama 60×91 cm, koja nije klizava, omogućava udobnu i sigurnu upotrebu na mnogim industrijskim područjima. Stepenici ili gazišta, kao i sama platforma su neklizajuće površine. Sa ovakvim stepenicama i platformom RUTON je sigurna platforma za rad u teškim poslovima na visini. Merdevine kao stepenici sa platformom su namenjeni za maksimalnu visinu stajanja na 2m.

Svaki točak platfrome sa stabilizatorima poseduje kočnice zbog zaustavljanja.

Stabilizatori aluminijumske platforme za industriju RUTON su podešavajući u sve četiri tačke. Podešavanjem stabilizatora platforma se može i nivelisati. 

Rasklapanje i sklapanje platforme sa stabilizatorima je jednostavno i brzo. Zahvaljujući aluminijumu od kojeg je napravljena, lagana je za transport i prenošenje.

Ograda na platformi je visine 110cm. RUTON Aluminijumska platforma poseduje automatska vrata koja se zatvaraju po ulazu na platformu. Pri izlazu sa platforme morate ih otvoriti za prolaz i izlaz.

Dostupna je sa specijalnim legiranim neklizajućim i zaključanim točkovima. 


VISINE PLATFORME

Aluminijumske platforme sa stabilizatorima su namenjene za sve radove na visini. Po tabeli sa dimenzijama možete odabrati potrebnu radnu visinu. Veličine merdevina sa platformom su od 3 gazišta plus platforma pa sve do 7 gazišta. Radne visine od 3m do 4m.

KVALITET PLATFORME SA STABILIZATORIMA

Aluminijumske platforme sa stabilizatorima RUTON svih veličina imaju TÜV-SÜD EN131-7 sertifikat kvaliteta.

SPECIFIKACIJA

GALERIJA

TEHNIČKA DOKUMENTACIJA

KATEGORIJA DOKUMENTA

NAZIV

PREUZIMANJE

Uputstvo za korišćenje merdevina – EN131
EN131-EN14183
TÜV-SÜD EN131 Sertifikat kvaliteta – Mobilne platformne merdevine (EPL)
Z1-091172-0017
Korisničko uputstvo za industrijske platforme EPL (EN131-7)
202306-I-1290