fbpx

Sve o proizvođaču Cagsan Merdiven

CAGSAN SRBIJA

Lagen d.o.o. je već 9 godina partner sa kompanijom Cagsan Merdiven na tržištu Srbije. U našoj ponudi je cela paleta proizvoda koju nudi Cagsan fabrika. Pored standardne ponude u Srbiji, već dugi niz godina radimo projekte za industriju. Sa Cagsan Merdiven fabrikom smo uspešno uradili već više od 20 projekata za razne industrije.

Cagsan je osnovan 1983. godine u Istanbulu, Turska, ima iskustvo u proizvodnji aluminijumskih merdevina, pokretnih aluminijumskih skela, aluminijumskih radnih platformi, kao i prilagođenih pristupnih rešenja za radne visine. Cagsan pruža usluge svojim modernim objektima od ukupno 22.000 m² u Balikesiru i Kocaeliju.

Cagsan virtuelni magacin Srbija

Grane poslovanja

CAGSAN ima preko 40 godina iskustva u proizvodima i tehnologiji za rad na visini. Pomno prati dešavanja na tržištu i dodaje nove proizvode.

Studije istraživanja i razvoja, dizajn, proizvodnja i marketing za profesionalne aluminijumske merdevine, modularne sisteme pokretnih skela, merdevine za kućnu i kancelarijsku upotrebu, industrijske merdevine, kućnih merdevina, proizvoda visoke čvrstine za tehnološki pristup, rešenja za skladišne prostore i sve prateće opreme.

Proizvodnja Cagsan Srbija

KVALITET CAGSAN MERDEVINA

Cagsan Merdiven kompanija, koja pomno prati dešavanja u sektoru proizvodnje, deluje pristupom koji uzima u obzir potrebe svojih kupaca. Očekivanja kupaca i kvalitet su nam uvek na prvom mestu. Cagsan proizvodi ispunjavaju sve potrebne standarde i sertifikovani su od vodećih međunarodnih bezbednosnih institucija TUV-SUD i TSE.

Provera kvaliteta Cagsan Srbija

Fabrika CAGSAN konstantno napreduje kako bi zadovoljio promenljive zahteve potrošača i kako bi se razlikovao od svojih konkurenata.

Katalog Cagsan merdevine, skele i platforme

Možete pristupiti našem katalogu za 2024. , gde možete pronaći najnoviju verziju Cagsan Merdiven proizvoda i usluga, ili je preuzeti kao ako želite.

Zahvaljujući QR kodovima u katalogu, možete lako pristupiti web stranicama proizvoda, pregledati detaljne fotografije, gledati njihove video zapise i lako pristupiti vodičima za instalaciju.

PDF Katalog Cagsan-a možete pogledati ovde ili klikom na sliku dole.

Poslednji postovi